Alle live (39)

Football Australische regels
1
X
2
Punten
Over
Onder
Punten
Over
Onder
2de kwartier 00:24
Essendon
Collingwood
11S3819
Rugby
wait
St George Illawarra Dragons
Sydney Roosters

SPORTWEDDENSCHAPPEN – LIVE

LIVE SPORTWEDDENSCHAPPEN! 

Een dosis adrenaline nodig? Word de koning van de live sportweddenschappen! Volg de ontwikkeling van de noteringen live en plaats je weddenschap op het beste moment op de meest voordelige noteringen om een heleboel CASH te winnen!

WED LIVE OP AL JE FAVORIETE SPORTEN!

Er is altijd wel een evenement waar je op kunt wedden bij Golden Vegas. Voetbal, basketbal, tennis, wielrennen, formule 1 … Je hebt keuze te over!

Wed op de grootste Europese voetbalkampioenschappen en competities zoals de Champions League , het WK of de Euro!

Ben je meer een tennisfan? Bezoek ONS voor de grootste toernooien, vergeet de Grand Slam-toernooien niet en geniet van de beste noteringen!

Dat is nog niet alles, ben je meer een liefhebber van basketbal, rugby of wielrennen? Dan hebben wij natuurlijk ook live weddenschappen voor je!

BETXTRA, OPTI ODDS... VOORDELEN OOK LIVE BESCHIKBAAR

Op Golden Vegas zijn verschillende voordelen beschikbaar zoals BetXtra, Opti Odds, zowel in prematch- als livemodus.

Dankzij BetXtra kan je, indien je een enkelvoudige of combiweddenschap plaatst die aan de voorwaarden voldoet, de noteringen van je weddenschap verhogen en je CASH-winst een boost geven!

Profiteer ook van Opti Odds, hoe meer je inzet, hoe meer je kan winnen. Verbeter je noteringen door zoveel mogelijk weddenschappen in je ticket te combineren en de uiteindelijke noteringen te vergroten. Jij bent aan zet!

Hoewel onze teams alles in het werk stellen om de informatie beschikbaar in het onderdeel ‘Live betting’ (scores, chronometer, matchgegevens) zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, willen we erop wijzen dat deze info louter informatief wordt gegeven aan de spelers. GoldenVegas.be kan dan ook op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele weergavefouten van deze informatie en spelers hebben geen recht op enige vorm van compensatie.
Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden