• Wedstrijden
  • Alle leagues
Alle leagues per land

Wed online op de Chamions League

Niets is zo makkelijk als prematch of live wedden op al je favoriete Champions League-wedstrijden bij goldenvegas.be.

De Champions League is de meest prestigieuze voetbalcompetitie waar de grootste Europese clubs zoals Real Madrid, Manchester City, Paris Saint-Germain en FC Barcelona met elkaar in de clinch gaan voor de felbegeerde titel van beste Europese club! Bij Golden Vegas plaats je weddenschappen op je favoriete wedstrijden dankzij onze enorme sportcatalogus. Alles is mogelijk in de Champions League!

Wat is de Champions League?

In de Champions League spelen de 32 beste clubs uit de meest prestigieuze Europese voetbalcompetities zoals Premier League, Bundesliga en Serie A.

De grootste voetbalcompetitie bestaat uit verschillende fases; eerst is er een groepsfase waarin de twee beste ploegen van elke groep zich plaatsen voor de achtste finales. Daarna volgt een knock-outfase met een heen- en terugmatch.

De winnaars gaan telkens door naar de volgende ronde tot de twee finalisten gekend zijn. Zij strijden voor de bekende beker met de grote oren. Een spannend evenement dat garant staat voor sensatie.

De verschillende soorten sportweddenschappen

Je hoeft alleen maar te wedden op de match van jouw keuze, op de winnaar, het aantal doelpunten, de precieze score en de doelpuntenmaker(s) ...

Liever wedden tijdens de eerste 45 minuten van de match? Je kunt ook tijdens de rust wedden wie wint, of wedden dat Erling Haaland in de eerste helft scoort ... Je hebt het al begrepen: op Golden Vegas heb je tal van sportweddenschappen.

Er zijn ook langetermijnweddenschappen waarbij je nu al kunt wedden op de eindwinnaar van de UEFA Champions League.

Wil je meer informatie over onze sportweddenschappen, neem dan een kijkje in onze gids over voetbalweddenschappen.

Wedden op andere sporten

Op Golden Vegas kun je niet alleen op voetbal wedden, maar ook op basketbal, tennis, wielrennen en Formule 1.

 

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden