Toernooien

Het is nooit te laat om voor de top van het klassement te gaan en de pot te pakken!
Schrijf je vandaag nog in voor de lopende toernooien en win zoveel mogelijk weddenschappen op de deelnemende evenementen! !
Lopende toernooien (3)
Einde toernooi binnen
26
dagen
:
4
uren
:
10
min.
:
23
sec.
Toernooi EURO 2024 - €5.000

Inzet (min. € 1- max. € 100) X notering (min. notering per element 1.20) X aantal elementen = punten

€ 5.000
Jackpot
83
Deelnemers
Einde toernooi binnen
5
dagen
:
4
uren
:
10
min.
:
23
sec.
Toernooi Tennis - €2.500

Inzet (min. € 1- max. € 100) X notering (min. notering per element 1.20) X aantal elementen = punten

€ 2.500
Jackpot
32
Deelnemers
Einde toernooi binnen
0
dagen
:
4
uren
:
41
min.
:
23
sec.
Daily €250
Wed min. € 10. Beste winnende notering = punten
€ 250
Jackpot
24
Deelnemers

Sportweddenschapstoernooien

Of je nu een ervaren wedder bent of een beginner, vanaf nu kun je je talenten bewijzen bij onze online sportweddenschapstoernooien, waarin je het opneemt tegen andere spelers.

Ben je fan van tennis, basketbal of voetbal? Golden Vegas biedt voor alle populaire sporten een sportweddenschapstoernooi aan! Bovendien zijn er speciale toernooien die worden georganiseerd afhankelijk van de sportactualiteit en -toernooien voor de grootste sportevenementen, zoals de Champions League, de Europa League, het Europees kampioenschap voetbal 2024, enz.

Wat zijn sportweddenschapstoernooien? En hoe werken ze?

Schrijf je gratis in voor het toernooi van jouw keuze en plaats je beste weddenschappen op de deelnemende sportevenementen, in prematch- of livemodus.

Voor elke weddenschap die je wint, ontvang je punten. Hoe meer punten je wint, hoe hoger je opklimt in het klassement. De winnaars van het klassement winnen fantastische CASH-prijzen!

Ben je klaar om het bij sportweddenschappen tegen andere spelers op te nemen en te laten zien dat jij de beste wedder bent? Schrijf je vanaf nu in voor onze sportweddenschapstoernooien en win fantastische beloningen in CASH!

Er wachten je veel voordelen bij sportweddenschappen

Geef de noteringen van je weddenschappen een boost door te profiteren van onze BetXtra van +25% tot +100%, die je kunt gebruiken in prematch- of LIVE-modus om je winst in CASH aanzienlijk te verhogen!

BetXtra is niet het enige voordeel dat je vindt op goldenvegas.be!

Ken je Opti Odds al? Het principe is eenvoudig: verzamel zo veel mogelijk weddenschappen op je wedticket met noteringen hoger dan 1.60. Dankzij Opti Odds kan je eindnotering aanzienlijk worden verhoogd, zodat je zo een heleboel CASH wint!

Wedticket (0)
Je ticket bevat geen weddenschappen Blader door de verschillende sporten en wed op je favoriete wedstrijden